Galdakaoko Ostalaritza modu berezi batean hasiko du urte berria. Ikasleek Masterclass bat jasoko dute bi sukaldari handiren eskutik, eta jatetxeko bezeroak horien lekuko izango dira.
Asteazkenean, hilak 19, Julen Baz izango da, duela gutxi Michelin Izarra (Garena Jatetxea) lortu duena, eta ostegunean, hilak 20, Jose Miguel Olazabalaga ospetsuak (Aizian Jatetxea) hartuko du sukaldaritzako erakustaldiaren protagonismoa.
Zalantzarik gabe, Ostalaritza Eskolako jatetxeko bezeroek aukera paregabea izango dute ikastetxeko ikasleek bi sukaldaritza maisu handiekin batera diseinatu eta egindako menua jateko.
Julen Bazek honako hau proposatuko du asteazkenean, hilaren 19an:
Eta, ostegunean, 20an, Jose Miguel Olazabalagak honakoa proposatuko du:
Erreserbak egiteko aukera zabalik dago 944576077 telefonoan.